• Kompania a

Fuhai merr "Menaxhimi përsosje, duke përfituar reciproke, zhvillimin së bashku", si udhëzimin e tij, i qëndron parimit bazë të "trajtimit të klientit tonë me sinqeritet", konsideron "produkte me cilësi të lartë dhe të shërbimit preferueshme" si parim të saj.

Ne përpiqet të jetë një kompani udhëheqëse në një industri intensive dhe me prodhimet tona të zhvilluar dhe të konsumatorëve kërkesë tipike ...